Vind nieuwe klanten als ZZP’er in Enschede met een marketingcoach

Ben jij ZZP’er in Enschede?

Als ZZP’er kan het soms lastig zijn om nieuwe klanten te vinden en je diensten aan de man te brengen. Maar gelukkig is daar een oplossing voor en hoef je het niet allemaal alleen te doen.

Met behulp van een marketingcoach kun je als ZZP’er je marketingstrategieën gaan uitzetten of optimaliseren en effectiever nieuwe klanten aantrekken. Ik ben Rianne Huiskes en gespecialiseerd in het helpen van ZZP’ers in Enschede en ik heb al vele ondernemers met succes geholpen.

online, marketing, ondernemer

Doordat Rianne de website voor mij ging logisch ging indelen met slimme koppelingen aan andere programma’s hield ik meer tijd over voor mijn dagelijkse bedrijfsvoering. Klanten komen nu vanzelf op verschillende manieren in contact met mij.

Door mijn aanbod volgens de opgestelde strategie in de markt te brengen stromen de klanten toe, zelfs 1 jaar na het uitrollen van alles wat we op hebben gezet hoef ik mij niet meer druk te maken om klanten. Ze blijven komen.

Het fijnste vond ik dat het technische gedeelte me uit handen werd genomen zodat ik mij kon focussen op datgene waar ik wel goed in ben: auto’s importeren!

Nick Huiskes

Eigenaar , Auto import coach

Ik vind het zo fijn dat Rianne  aansluit bij wat ik heb gedaan, wat ik heb opgebouwd en bij mijn wensen.
Nadat mijn website werd geordend is hij nu ook logisch opgebouwd. Daarnaast is het nu mogelijk dat mijn klanten zich automatisch kunnen aanmelden voor de Yogalessen en deze ook nog online kunnen betalen!
Ik heb er bijna geen omkijken meer naar, alles loopt automatisch, ZOO FIJN!
Rianne straalt rust en vertrouwen uit. Ze is heel prettig in de omgang.
Jasmijn Bomers

Eigenaar , EigenWijzeVrouwen

Als jij er klaar voor bent om deze stap ook te nemen zal ik samen met jou een strategisch marketingplan opstellen dat is afgestemd op jouw specifieke dienstverlening en doelgroep. Door middel van het inzetten van de juiste marketingtechnieken en kanalen, zoals social media, zoekmachine optimalisatie en andere marketingtools, zorgen we ervoor dat je beter zichtbaar bent voor potentiële klanten.

Maar dat is nog niet alles! Als marketingcoach zal ik je, naast het coachen, ook helpen met het ontwikkelen/ aanpassen van alle technische taken zoals optimaliseren en aanpassen van je website, het instellen van alle benodigde marketingtools, je sociale media kanalen aanpassen en uitbreiden en het inzetten van advertenties. Dit alles met als doel om een professionele uitstraling te creëren en je potentiële klanten te overtuigen van de kwaliteit van jouw diensten.

Dus ben jij een ZZP’er in Enschede en wil je graag meer klanten aantrekken? Twijfel dan niet langer en maak gebruik van het GRATIS GROEI GESPREK. In dit gesprek bekijk ik je website en alles wat je al hebt staan aan marketingkanalen en geef ik je eerlijk antwoord op welke manier jij het beste nieuwe klanten kan aantrekken en je zo gaat groeien met je bedrijf.

Ik heb er enorm veel zin om ondernemers in Enschede te helpen groeien in klanten en met je bedrijf. Er zijn altijd kansen en mogelijkheden die je zelf vaak niet ziet. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan het laten groeien van jouw onderneming!

Rianne is vriendelijk, slim en meedenkend. Ze weet waarover ze het heeft!

Ze heeft mij echt geholpen met goede tips en adviezen voor een marketingstrategie die past bij mij en mijn bedrijf.

Marjon Tjepkema

Eigenaar , Tjepkema Coaching

Dit zei Sandra over het Gratis Groei Gesprek:

Rianne had zich echt goed voorbereid op dit gesprek en wist direct aan het begin van het gesprek al aan te geven waar de knelpunten en groei mogelijkheden lagen. De tips en adviezen waren heel concreet en daar ging ik gelijk mee aan de slag. Na 2 weken melden zich de nieuwe klanten al aan. En dat met enkele simpele aanpassingen. Het groei gesprek heeft er écht voor gezorgd dat ik ben gaan groeien.

De gratis groei gesprekken geef ik alleen weg aan ondernemers die al een tijdje aan het ondernemen zijn die nu écht graag willen doorgroeien en gemotiveerd zijn om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de marketingkansen die ik voor jou heb.

Als je je aanmeldt vul je een korte vragenlijst in zodat ik de sessie zo goed mogelijk kan voorbereiden en we het maximale uit jouw gratis groei gesprek kunnen halen. Vul het formulier in dan neem ik contact met je op voor het maken van de afspraak.

Vul gelijk het formulier hieronder in:

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Vanaf het moment dat ik 'JA' heb gezegd tegen het Done For You traject kwamen er al nieuwe klanten! Dat was heel bijzonder om te merken. Het heeft gewoon te maken met de mindset die Rianne bij je los maakt en wat voor verandering zorgt!

Rianne is echt die stok achter de deur, of zoals ik het vaak benoem: 'die schop onder mijn kont' geweest die ik echt nodig had. Ze stuurt je in de goede richting en haalt alles wat in mij zit eruit en vertaalt dit naar een marketingstrategie die past bij mij, mijn bedrijf en mijn dienst!

Voordat ik 'live' ging met het naar buiten brengen van mijn nieuwe aanbod had ik al aanmeldingen voor de proefsessies! 

En vanuit die proefsessie verkoop ik makkelijk mijn duurdere aanbod. Nooit gedacht dat het op deze manier supermakkelijk is om mijn dienst te verkopen. Ik hoef er nu bijna niets meer voor te doen, alles staat al en ik houd het enkel een beetje bij!

De samenwerking met Rianne vind ik erg fijn en ze heeft mij, als 'leek' op technisch gebied, aan de hand meegenomen waardoor ik het nu zelf snap én bij kan houden. Het blijkt toch makkelijker te zijn dan ik had gedacht.

Ik ben alleen maar heel erg blij dat ik de stap heb genomen om dit traject met Rianne aan te gaan en ik kan het iedereen aanraden (en dit doe ik ook rijkelijk bij alle ondernemers die ik spreek)

Bianca Tonen

Biancatonen.nl

Gratis groei gesprek

 

Ik heb het meeste gehad aan het praktische werken, aan de berichtencarrousel en weten wat goede social media zijn om mee te werken. Wat is hot en wat niet of minder. De bewustwording dat LinkeIn heel anders is dan Facebook m.b.t. opmaak van de berichten was verhelderend.

Jouw persoonlijke begeleiding en ondersteuning was erg fijn. Ik Rianne zeker bij anderen aanbevelen omdat het ook heel praktisch is en je goede tips en hulp krijgt. Je kunt ook zelf verder met wat je geleerd hebt. Rianne maakt ook nog eens duidelijke instructiefilmpjes voor je.

Hanneke Wiefferink

Eigenaar, Intensmens

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2024 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy