Leer en lees meer over online tools

Tooltip

Privacy statement generator

Privacy statement generator

De tool om je privacyverklaring mee te maken

De tooltip Privacy statement generator.

Privacy statement generator is een mooie online tool de je kunt gebruiken als je voor je website/ bedrijf een privacyverklaring nodig hebt.

Want tja dat is nog een wel een juridisch dingetje waar je natuurlijk geen kaas van hebt gegeten, ik ook niet!

En dan heb je ook nog te maken met de AVG. Dit is er allemaal in verwerkt.

 

Gratis of betaald

De Privacy statement generator is een online gratis tool.

Gebruik

Als midden- of kleinbedrijf lever je goederen en/of diensten aan klanten. Hiervoor heb je vaak persoonsgegevens nodig. Wat je met deze gegevens doet, vertel je aan je klant in een privacyverklaring op je website. Hiertoe ben je ook wettelijk verplicht. De generator helpt je aan een basistekst.

Ik heb hem gebruikt voor mijn eigen privacyverklaring. Hij staat ook op mijn website en ik ben superblij dat ik hiervan gebruik heb gemaakt. Het scheelt een hoop uitzoek tijd en ik heb het nu toch geregeld zoals het hoort. Dat geeft mij een fijn gevoel.

Hoe werkt het

Als je op de website komt wijst het zich eigenlijk vanzelf. Eerste krijg je nog een korte uitleg waarom je de generator zou moeten gebruiken en dan ga je stap voor stap gegevens invullen of aanklikken die op jou en je bedrijf. Dit is voor iedereen weer anders dus vul hem echt even in voor je eigen bedrijf en kopieer hem niet van een ander bedrijf.

Ben je klaar en heb je alle gegevens gecheckt? Dan krijg je een opgemaakt privacyverklaring voor jouw bedrijf. Deze kun je opslaan op jouw computer. Voeg hem toe aan je website of laat dit doen door je websitebouwer/ beheerder en je voldoet aan de privacywet!

Supersimpel dus! Deze tool zorgt ervoor dat je volgens de privacywetgeving van mei 2018 voldoet aan de eisen.

Veel succes en plezier met het gebruik van Privacy statement generator.

 

Ga voor groei

business support

KVK: 74165747

BTW nummer: NL171775090B02

Privacy & cookie verklaring

© Copyright Rianne Huiskes | foto’s door Marleen Sahetapy