Leer en lees meer over online tools

Tooltip

hootsuite

Hootsuite

De tool om je social media berichten mee in te plannen

De tooltip hootsuite

 

Hootsuite  is een is tool die ik zelf gebruik om al mijn berichten voor social media mee in te plannen.

Gratis of betaald

Hootsuite is er in een gratis variant tot 3 social media kanalen en max. 30 berichten. Mocht je hier niet meer genoeg aan hebben dan kun je overgaan op een betaalde versie. Hoe meer je betaalt hoe meer berichten je kan inplannen op meerdere social media kanalen en je hebt toegang tot extra functies.

Gebruik

Ik gebruik hem voor mijzelf om mijn berichten per maand voor Facebook, Instagram en LinkedIn in te plannen. Maar ik gebruik hem nu ook veel voor mijn klanten.

Hoe werkt het

Als je een account hebt aangemaakt kun je eigenlijk gelijk van start. Je voegt jouw social mediakanalen toe waarop je een bericht wil posten. Deze accounts moet je vaak even toestaan via een check dat ze echt van jou zijn of dat jij er toegang tot hebt.

Dan kun je al aan de slag met inplannen van je berichten. Je kiest voor maak bericht. Dan kies je eerst voor welke social media kanalen je het wil maken.Schrijf je de tekst of je plakt je tekst erin als je, zoals ik, de teksten eerst voorbereid in word. Dan voeg je een afbeeldingen of foto toe.

Je kan je linkjes nog laten verkorten zodat je meer tekentjes overhoud. Ook kun je nog gezichtjes en tekentjes toevoegen.Vervolgens kies je voor inplannen en dan kies je een dag en tijdstip dat je berichten geplaatst moeten worden. En klaar!

Zo kan je bijvoorbeeld voor een hele maand je berichten schrijven en opmaken. Dan ben je niet continu bezig met… ooh help ik moet weer wat op social media posten vanavond maar weer even doen.

Deze tool zorgt ervoor dat je heel veel tijd bespaart, continu zichtbaar bent op de tijden dat jouw doelgroep dat ook is maar het geeft voornamelijk rust!

Veel succes en plezier met het gebruik van Hootsuite

 

Ga voor groei

business support

KVK: 74165747

BTW nummer: NL171775090B02

Privacy & cookie verklaring

© Copyright Rianne Huiskes | foto’s door Marleen Sahetapy