Samenwerk traject

Voor ervaren ondernemers met een offline dienst die een sterke strategie en geautomatiseerde online marketing willen opzetten voor het aantrekken van meer klanten.

Ben jij een ervaren ondernemer met een offline product of dienst en het is elke maand weer zoeken naar jouw klanten? Je hebt het gevoel dat het makkelijker moet kunnen om aan nieuwe klanten te komen.

Je weet dat je hiervoor online marketing in kan zetten maar hoe dit precies werkt kost je teveel tijd om uit te zoeken. 

Heb je zelf al wat uitgeprobeerd om aan marketing te doen met weinig tot geen resultaat, maar wil je wel doorgroeien naar een hogere omzet zonder dat je elke dag met je marketing bezig hoeft te zijn?

Ben jij klaar om een constante stroom aan nieuwe klanten te krijgen en een omzet van 5K+?

Klinkt dit als jou? Dan past het Samenwerk traject bij jou.

Misschien herken je dit wel..

=

Je bent al enige tijd als ervaren ondernemer aan het werk. Je kan rondkomen van je omzet, maar je wil graag groeien naar een consistente omzet van 5K+ per maand of meer.

=

Je wil graag meer financiele vrijheid maar niet inleveren op je vrijheid. Kortom, je wil meer verdienen zonder meer te werken. 

=

Je bent elke keer aan het zoeken naar nieuwe klanten of ze komen bij jou via mond tot mond reclame. Je wil graag dat klanten jou zoeken en makkelijk online vinden in plaats van andersom.

=

Je wil graag werken volgens een sterke strategie voor je marketing dat zorgt voor een continu stroom aan klanten en omzet.

=

Je bent niet zo technisch ingesteld maar je wil wel graag dat alles van jouw marketingfunnel goed technisch is ingericht. Kortom, je hebt een geautomatiseerde marketing nodig waarbij je leert om de technische instellingen in 1 keer goed neer te zetten.

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,
marketing coach, online, social media, email marketing, website beheer, seo

Hoe fijn zou het zijn als…

R

Je een continue stroom aan klanten hebt waardoor jij een maandomzet van 5K+ draait.

R

Je een strategische marketing op hebt gezet die echt werkt en waardoor je continu nieuwe klanten aantrekt met de minste inspanningen.

R

Je een schaalbaar aanbod hebt staan waardoor je meer omzet behaalt zonder er meer voor te hoeven werken.

R

Je een volledige en geautomatiseerde online marketing hebt staan.

Jij hebt een sterke strategie en een geautomatiseerde marketing nodig die je gaat helpen om meer klanten en omzet te behalen.

Het Samenwerk traject is voor jou als jij…

 ✓ Al een tijdje in het vakgebied als ondernemer met een offline dienst of product onderneemt en je hebt je bedrijf al staan. Je wil graag een constante omzet van 5K+ per maand draaien.

✓ Je nu elke maand zoekende bent naar klanten en je graag wil dat klanten jou zoeken én vinden.

✓ Je een sterke strategie wil hebben dat leidraad is voor je marketing met een schaalbaar aanbod.

✓ Je een coach nodig hebt die je in het proces begeleid en je leert om je eigen marketing stevig neer te zetten zodat het zoveel mogelijk geautomatiseerd voor je is.

Dit samenwerk traject is speciaal voor die ondernemers die een sterke marketingstrategie nodig hebben en dit zelf kunnen opzetten. Heb je liever dat het technische gedeelte vóór je wordt opgezet dan past het Done for you traject beter bij je.

Wat houdt het Samenwerk traject in 

Het Samenwerk traject is een 1 op 1 coach traject waarbij ik de volledige aandacht heb voor jou en je bedrijf. Samen kijken we naar waar je nu staat, waar je naar toe wil en hoe je dit kan bereiken. Ik reik je alles aan, je zet het zelf op.

Het 6 maanden traject bestaat uit:

➡️ 6 maanden coaching

Het opzetten van een sterke marketing is een proces. Dit proces kost tijd en energie. Door er in 6 maanden samen aan te gaan werken blijft het behapbaar en heb jij aan het einde van het proces een sterke strategie en marketing staan.

Ik leer je alles wat je nodig hebt om je marketingstrategie uit te werken door je:

→ Inzicht te geven in je Google Analytics,

→ Te laten zien hoe jij je website kan optimaliseren,

→ Programma’s aan te reiken waarmee jij je weggever kan opmaken en inzetten,

→ Een e-mailmarketingprogramma te laten opzetten,

→ Funnel samen op te stellen (samen inhoud bedenken),

→ Social media strategie op te stellen en hoe je geautomatiseerd kan posten,

→ Facebook ads in te gaan zetten

➡️ Kick off sessie 2 uur

Aan het begin van het traject hebben we een uitgebreide kick off sessie waarbij we je hele bedrijf grondig onder de loep nemen. Waar sta je nu, waar wil je naar toe en wat gaan we inzetten om dat te bereiken. We bekijken je aanbod, je doelgroep en hoe we deze gaan bereiken. We zetten een strategisch plan op om je omzetdoelen te gaan behalen. Dit vormt de basis voor het traject.

➡️ Maandelijkse sessies van 1 uur

Elke maand hebben we een strategie sessie. Tijdens deze sessie bekijken we welke stappen er zijn gezet, wat het resultaat daarvan is en waar we verder mee gaan. Door deze sessies houd je focus en overzicht.

➡️ E-mailsupport/ Voxer contact

Heb je hulp nodig of vragen? Ik sta voor je klaar en geef je hulp bij al je vragen of feedback op je vraagstukken. Dit kan via de e-mail of via Voxer. Voxer is een gratis app waarmee je op dezelfde manier als Whatsapp kan appen maar waarbij je privé en werk lekker gescheiden houdt.

➡️ Afsluitende sessie 1 uur

Aan het einde van het traject bekijken we het hele proces van de afgelopen 6 maanden en wat er nu aan marketing staat. We bekijken welke resultaten het heeft opgeleverd en hoe je hier nu zelf mee verder kan. Wat heb je nodig om dit te onderhouden en welke vervolgstappen je nog kan nemen om verder te blijven groeien.

Wat anderen zeggen over mij

Rianne is erg vriendelijk, toegankelijk en deskundig. Niet alleen het werk doet ze erg goed, met de tips en het meedenken heb ik ook meer inzichten gekregen.

Yvanka Buitenhek

Creatrix® Transformologist®, Power voor vrouwen

Doordat Rianne de website voor mij ging bouwen hield ik meer tijd over voor mijn dagelijkse bedrijfsvoering. Het werk werd me uit handen genomen zodat ik mij kon focussen op datgene waar ik wel goed in ben: auto’s importeren!

Nick Huiskes

Eigenaar , Auto import coach

meer klanten, marketing
online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,
online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Het Samenwerk traject in het kort

✓ 6 maanden 1 op 1 coaching
✓ Een Kick off sessie van 2 uur

✓ 4 online strategie sessies van 1 uur

✓ E-mail of Voxer support
✓ Afsluitende sessie van 1 uur

Na het Samenwerk traject

R

Heb jij een continue stroom aan klanten  waardoor jij een maandomzet van 5K+ draait.

R

Heb je een strategische marketing opgezet die echt werkt waardoor je continu nieuwe klanten aantrekt met de minste inspanningen.

R

Is je aanbod schaalbaar aanbod waardoor je meer omzet behaalt zonder er meer voor te hoeven werken.

R

Heb je een volledige en geautomatiseerde marketing staan die technisch helemaal goed is ingesteld en kan je het zelf bijhouden of uitbreiden.

Rianne heeft mij geholpen met het neerzetten van een marketingstrategie die echt werkt. Ongelooflijk hoe snel de eerste aanmeldingen binnen kwamen voor een gratis inspiratiesessie!

De voorbereidingen nemen echt even wat tijd in beslag maar dat is ook goed want alles moet wel wel kloppen met elkaar en ook direct werken.

Dankzij Rianne verloopt mijn marketing grotendeels automatisch en de klanten stromen toe. Ik werk nu zelfs met een wachttijd (!).  Rianne is een zeer breed georiënteerde professional op dit gebied en is daardoor goud waard! Daarnaast is samenwerken met haar inspirerend en gewoon heel supertof!

Simone Tiehatten

S-kwadraat.com

Vanaf het moment dat ik 'JA' heb gezegd tegen het Done For You traject kwamen er al nieuwe klanten! Dat was heel bijzonder om te merken. Het heeft gewoon te maken met de mindset die Rianne bij je los maakt en wat voor verandering zorgt!

Rianne is echt die stok achter de deur, of zoals ik het vaak benoem: 'die schop onder mijn kont' geweest die ik echt nodig had. Ze stuurt je in de goede richting en haalt alles wat in mij zit eruit en vertaalt dit naar een marketingstrategie die past bij mij, mijn bedrijf en mijn dienst!

Voordat ik 'live' ging met het naar buiten brengen van mijn nieuwe aanbod had ik al aanmeldingen voor de proefsessies! 

En vanuit die proefsessie verkoop ik makkelijk mijn duurdere aanbod. Nooit gedacht dat het op deze manier supermakkelijk is om mijn dienst te verkopen. Ik hoef er nu bijna niets meer voor te doen, alles staat al en ik houd het enkel een beetje bij!

De samenwerking met Rianne vind ik erg fijn en ze heeft mij, als 'leek' op technisch gebied, aan de hand meegenomen waardoor ik het nu zelf snap én bij kan houden. Het blijkt toch makkelijker te zijn dan ik had gedacht.

Ik ben alleen maar heel erg blij dat ik de stap heb genomen om dit traject met Rianne aan te gaan en ik kan het iedereen aanraden (en dit doe ik ook rijkelijk bij alle ondernemers die ik spreek)

Bianca Tonen

Biancatonen.nl

Waarom zou je voor mij kiezen?

Ik heb meerdere opleiding gevolgd omtrent ondernemen en marketing.  Ik ben vervolgens als Virtueel Assistent begonnen en ik heb voor verschillende klanten (zzp’ers en kleine bedrijven) de marketing opgezet. Dit gaf mij zoveel voldoening omdat hier ontzettend veel resultaten mee zijn te behalen. Resultaten die leiden tot meer omzet en winst maar ook tijdwinst, rust, overzicht en de allerleukste klanten.

En dat gun ik jou ook! Ik neem je aan de hand mee in het proces en stap voor stap zetten we deze samen op. Ik leer je alles hoe je zelf je marketing kan opzetten, hoe je dit kan onderhouden met minimale inspanningen en hoe je dit eventueel verder kan uitbreiden.

Ik help jou om echt door te groeien met je bedrijf.

online marketing coach, meer omzet, meer klanten, marketing, opzetten, social media, facebook ads, google ads, webinars, emailmarketing

De investering

De investering voor het samenwerk traject bedraagt 6 maanden €649,- excl. BTW.

De investering kan ook in 1x betaald worden. Je krijgt dan een korting van €500

De totale investering bedraagt dan €3394,-  excl. BTW.

Ja, ik wil groeien!

Je bent klaar om te groeien met je bedrijf en je wil graag meer weten over het Samenwerk traject of hier gelijk mee aan de slag gaan?

Vraag dan via onderstaande knop een match gesprek aan.

Voorafgaand aan het gesprek bekijk ik je website en social media om te bekijken waar de marketingkansen liggen en hoe ik je hierbij kan helpen.

Ik vertel je eerlijk of ik je hiermee kan helpen met het Samenwerk traject en dat we een match zijn of dat een collega van mij je beter kan helpen.

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2024 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy