Ik ben Rianne

Jouw online marketingcoach

En ik help ervaren coaches om een constante stroom aan klanten en omzet te genereren door een geautomatiseerde online marketing neer te zetten.

Ik heb de afgelopen jaren gewerkt als Virtueel Assistent (VA) en marketingmanager voor ZZP’ers en MKB bedrijven. Ik heb mij vooral bezig gehouden met het opzetten van marketingstrategieën én de uitvoering hiervan omdat ik het helemaal geweldig vind dat, als je dit goed opzet, het ook écht werkt!

Hiervoor heb ik de benodigde studies en cursussen voor gevolgd. Van website bouwen en SEO tot Facebook advertenties, LinkedIn, Instagram en e-mailmarketing inzetten. Alle marketingfacetten heb ik mij eigen gemaakt en met succes toegepast bij mijn klanten.

Zowel het stukje strategie als het technische gedeelte opzetten vind ik geweldig om te doen. Ik merk dat vooral deze combinatie ook erg fijn is voor de ondernemers en bedrijven; zo hebben zij er geen omkijken meer naar en is alles goed opgezet.

Wat ik vaak mis is het complete plaatje. Om mij heen zag ik andere ondernemers die enkele, kleine onderdelen van de marketingstrategie hebben opgezet zoals alleen de sociale media maar soms staat het aanbod nog niet goed, sluit de website niet aan of is er geen e-mailmarketing om leads om te zetten naar betalende klanten.

En ik gun jou dat ook: een complete, sterke marketingstrategie die grotendeels geautomatiseerd verloopt waardoor je meer klanten en omzet behaalt.

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Van leerkracht naar ondernemer

Ik ben mijn carriere eigenlijk gestart als leerkracht. Leerkracht in het speciaal onderwijs gericht op de psychiatrie. Dit was een mooie tijd wat ik 10 jaar heb gedaan en waarbij ik van groep 1 tot en met het voortgezet onderwijs les heb gegeven. Toch wilde ik meer: doorgroeien. Doorgroeien was voor mij niet mogelijk door een grote reorganisatie.

Dus heb ik de reorganisatie aangepakt om het heft in eigen hand te nemen en door te gaan met (door) groeien alleen dan op een heel ander vakgebied. Ik kwam uit op het ondernemerschap. 

Wat mij aan het ondernemerschap aantrok was de vrijheid. Vrijheid in datgene waarin je onderneemt, met wie en wanneer! Het was heel spannend om deze stap te nemen want je geeft toch wel enige (financiële) zekerheid op. En hoe lastig is het om aan klanten te komen. Waar vind je die? En hoe zorg je ervoor dat ze bij jou klant worden en niet bij de concurrent?

Nadat ik de basis voor mijn bedrijf had gezet en een daarvoor een start-up traject heb gevolgd ben ik al vrij snel richting de marketing getrokken. Hier wilde ik alles van weten om dit zo goed mogelijk in te gaan zetten voor mijn eigen bedrijf maar ook voor mijn klanten! En de klanten die ik kreeg vroegen ook vooral veel marketing taken van ze op te gaan zetten of over te gaan nemen.

Daarom heb ik veel verschillende training en curssusen hiervoor gevolgd. Alle losse onderdelen van de marketingstrategie werden hierin uitgediept.

Toch miste ik het complete plaatje van een volledige marketingstrategie. Want alleen met een website kom je er niet. Of  je sociale media opzetten terwijl je website niet aansluit heeft ook weinig nut. Dit kan anders dacht ik!

Van ondernemer naar marketingcoach

 En het kan ook anders! Alle cursussen, trainingen en alle kennis wat ik heb voegde ik samen tot een geheel waarbij er een volledige strategie ontstond. Een marketingstrategie die echt werkt!

Ik ben begonnen om ZZP’ers en bedrijven van begin tot eind in dit proces te begeleiden en dat gaf mij zoveel voldoening. Ik weet namelijk als geen ander hoe moeilijk het is om voor jezelf een marketingstrategie op te zetten want wat voor jou ‘normaal’ is, is voor jouw klant nog helemaal nieuw en onbekend. 

Zo had ik vaak, voor mij hele simpele, tips en adviezen die voor mijn klanten nog helemaal nieuw en onbekend waren. Doordat ik als leerkracht heb gewerkt weet ik ook goed hoe ik jou marketing op een  begrijpelijke manier uit kan leggen zodat je daar ook stappen in kan zetten.  Ze wilde er graag meer over weten en hoe ze dit het beste kunnen inzetten. Wanneer ik ze dan hierin had begeleid en ik enthousiaste reacties terug kreeg over de werking ervan werd ik helemaal blij van binnen.

Hiervoor ben ik ondernemer geworden. Hierdoor ben ik marketingcoach geworden. De leerkracht in mij is toch een stukje terug gekomen. 

Als marketingcoach help ik ervaren coaches om een constante stroom aan klanten en omzet te genereren door een geautomatiseerde online marketing neer te zeten.

Typisch Rianne

R

Getrouwd in Las Vegas met mijn geweldige man

R

Moeder van een zoon (Mick) en een dochter (Madelon)

R

Creatief en dit is terug te zien in ons huis

R

Ik ben fan van slapen wink Dus geen avondmens

R

Rijd al jaren 1x in de week paard samen met 2 vriendinnen

R

Cappuccino is mijn favoriete koffie

R

Ben leergierig en wil mijzelf steeds blijven ontwikkelen

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

En nu jij...

Wat is jouw verhaal?

Ik ben oprecht benieuwd naar jou. Waar loop je tegenaan? Wat staat er al op gebied van marketing, wat werkt en wat (nog) niet?

Deel het hieronder met me door het formulier in te vullen en ik reageer op werkdagen binnen 24 uur op je bericht.

Ik geef je dan minmaal 2 gratis tips als je mij jouw verhaal vertelt en aangeeft waar je tegen aan loopt. Dan denk ik met jou mee welke logishe stappen het vervolg zijn voor jouw bedrijf.

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2024 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy