Groeisessie

Voor ervaren ondernemers met een offline dienst of product die een duwtje in de goede richting nodig hebben om een sterke marketingstrategie neer te zetten.

Zie jij even de bomen door het bos niet meer als het neer komt op marketing?

Er is zoveel mogelijk maar wat werkt nou voor jou? Welke strategie werkt het beste voor jouw bedrijf?

Welke tools en programma’s heb je echt nodig en wat is overbodig?

Hoe krijg je nou een constante stroom aan klanten zonder er continu mee bezig te zijn?

Klinkt dit als jou? Dan past een groeisessie bij jou. 

In een groeisessie gaan we echt specifiek in op een onderdeel of probleem waar je tegenaan loopt op het gebied van marketing.

Hier kijk ik met een frisse blik over heen en je krijgt advies en tips om dit probleem zelf op te gaan lossen.

 

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,
online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Hoe fijn zou het zijn als…

R

Je een continue stroom aan klanten hebt waardoor jij een maandomzet van 5K+ draait.

R

Je een op maat gemaakte marketingstrategie hebt die echt werkt en waardoor je continu nieuwe klanten aantrekt met de minste inspanningen.

R

Je weet welke marketingtools  en programma’s bij jouw bedrijf passen en je dit ook zelf kan opzetten en uitbreiden.

R

Je zelf een volledige en geautomatiseerde marketing hebt staan die je kan bijhouden en uitbreiden.

Jij hebt een op maat gemaakte sterke marketingstrategie nodig die je gaat helpen om meer klanten en omzet te behalen.

De groeisessie is voor jou als jij…

 ✓Al een tijdje als ondernemer werkt en je hebt je bedrijf al staan. Je wil graag een constante omzet van 5K+ per maand draaien.

✓ Je nu elke maand zoekende bent naar klanten en je graag wil dat klanten jou zoeken én vinden.

✓ Je een sterke strategie wil hebben dat leidraad is voor je marketing met een schaalbaar aanbod.

✓ Je een duidelijk stappenplan nodig hebt die je stap voor stap laat zien hoe jij zelf je marketing kan opzetten, bijhouden en uitbreiden

De groeisessie is voor die ondernemers die met een stappenplan voor jouw bedrijf zelf een sterke marketingstrategie kunnen opzetten.

Heb je liever dat je tijdens dit proces begeleidt wordt en die liefdevolle schop onder je kont krijgt om het echt op te gaan zetten? Dan past het samenwerk traject beter bij je.

Wat houdt een groeisessie in?

In een groeisessie ontdek je in 2 uur waar voor jou de kansen liggen om te gaan groeien met je bedrijf door marketing in te gaan zetten. Samen kijken we naar waar je nu staat, waar je naar toe wil en hoe je dit kan bereiken. Ik laat jou zien waar de kansen liggen voor jouw bedrijf en hoe jij dit zelf op kan zetten.

Een groeisessie bestaat uit:

 

➡️ Vooraf

Voorafgaande aan de groeisessie check ik je website, social media en wat je nog meer aan marketing al hebt staan. Zo kan ik aansluiten bij wat je al hebt.

➡️ Tijdens

Tijdens de groeisessie zetten we samen de strategie op. We kijken naar je bedrijf, je aanbod, je doelgroep en hoe je deze kan bereiken om betalende klant te worden. 

In een overzichtelijk stappenplan komt te staan hoe jij marketing kan inzetten en welke marketingtools en programma’s je daarvoor nodig hebt. 

Vervolgens maken we een planning die voor jou haalbaar is om het op te zetten.

➡️ Na de groeisessie

Na de groeisessie ga jij naar huis met een persoonlijke stappenplan hoe je zelf een sterke marketingstrategie kan gaan opzetten. Er zit een haalbare planning bij zodat jij in jouw tempo het zelf op kan zetten.

Wat anderen zeggen over mij

Rianne is erg vriendelijk, toegankelijk en deskundig. Niet alleen het werk doet ze erg goed, met de tips en het meedenken heb ik ook meer inzichten gekregen.

Yvanka Buitenhek

Creatrix® Transformologist®, Power voor vrouwen

Doordat Rianne de website voor mij ging bouwen hield ik meer tijd over voor mijn dagelijkse bedrijfsvoering. Het werk werd me uit handen genomen zodat ik mij kon focussen op datgene waar ik wel goed in ben: auto’s importeren!

Nick Huiskes

Eigenaar , Auto import coach

meer klanten, marketing
online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,
online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Na een groeisessie

R

Weet jij hoe je marketing in kan zetten voor jouw bedrijf waardoor jij een continue stroom aan klanten krijgt.

R

Kan jij zelf een strategische marketing opzetten die echt werkt en die aansluit bij jouw bedrijf.

R

Weet je welke tools en programma’s je echt nodig hebt om jouw marketing op te zetten.

R

Heb je een duidelijk, overzichtelijk en haalbaar stappenplan om jouw marketing op te zetten. Hiermee kan jij het zelf doen!

Rianne heeft mij geholpen met het neerzetten van een marketingstrategie die echt werkt. Ongelooflijk hoe snel de eerste aanmeldingen binnen kwamen voor een gratis inspiratiesessie!

De voorbereidingen nemen echt even wat tijd in beslag maar dat is ook goed want alles moet wel wel kloppen met elkaar en ook direct werken.

Dankzij Rianne verloopt mijn marketing grotendeels automatisch en de klanten stromen toe. Ik werk nu zelfs met een wachttijd (!).  Rianne is een zeer breed georiënteerde professional op dit gebied en is daardoor goud waard! Daarnaast is samenwerken met haar inspirerend en gewoon heel supertof!

Simone Tiehatten

S-kwadraat.com

Waarom zou je voor mij kiezen?

Ik heb meerdere opleiding gevolgd omtrent ondernemen en marketing.  Ik ben vervolgens als Virtueel Assistent begonnen en ik heb voor verschillende klanten (zzp’ers en kleine bedrijven) de marketing opgezet. Dit gaf mij zoveel voldoening omdat hier ontzettend veel resultaten mee zijn te behalen. Resultaten die leiden tot meer omzet en winst maar ook tijdwinst, rust, overzicht en de allerleukste klanten.

En dat gun ik jou ook! Ik maak jouw blinde vlek zichtbaar en we zetten een sterke strategie voor jou op. Ik deel al mijn kennis met je hoe je zelf je marketing kan opzetten, hoe je dit kan onderhouden met minimale inspanningen en hoe je dit eventueel verder kan uitbreiden.

Ik help jou om echt door te groeien met je bedrijf.

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

De investering

De investering voor een groeisessie bedraagt €297,- excl. BTW.

Ja, ik wil groeien!

Je bent klaar om te groeien met je bedrijf en je wil graag meer weten over de groeisessie of hier gelijk mee aan de slag gaan?

Maak dan een afspraak. Tijdens deze afspraak kan je me vragen stellen, als je die hebt, of we maken gelijk een afspraak voor de groeisessie.

Om de groeisessie goed voor te kunnen bereiden vraag ik je om alvast wat gegevens in te vullen. Zo halen we het maximale uit jouw groeisessie!

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2024 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy