Gratis online masterclass

Aanmelden voor de masterclass kan je doen door hieronder je gegevens in te vullen.

 

De eerst volgende masterclass is op dinsdag 29 maart om 9:30 of donderdag 31 maart om 9:30.

 

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Met alleen mond tot mond reclame red je het niet meer.

Je weet dat je iets met online marketing moet gaan doen en je hebt ook wel wat geprobeerd met social media, een video of een nieuwsbrief maar het heeft niet of nauwelijks effect gehad. Het kost je enorm veel tijd, energie en frustraties!

Daarom stop je er maar mee.

Veel van je concurrenten doen wel iets met online marketing en jij hebt het gevoel dat je er ook iets mee moet gaan doen. 

 Je weet alleen niet zo goed hoe je jouw online marketing op kan zetten zodat je wel die continu stroom aan klanten krijgt in plaats van dat jij telkens blijft zoeken en trekken of hoopt dat je mond tot mond reclame nog wat oplevert.

Daarom geef ik GRATIS een online masterclass waarin ik je dé 6 stappen voor een online marketingstrategie vertel voor jouw offline dienst.

Door deze 6 stappen in de goede volgorde te volgen én op te zetten komen de klanten vanzelf naar je toe.

Let op: Deze masterclass is niet voor product ondernemers of webshops.

De masterclass zal via zoom verlopen. Je bent helemaal vrij om met óf zonder beeld en geluid erbij aanwezig te zijn. Ik geef de masterclass op deze manier omdat ik je de mogelijkheid wil geven om gerichte vragen te stellen over jouw bedrijf waar ik direct advies en tips op kan geven waar je gelijk mee aan de slag kan. 

De masterclass zal ongeveer een uur duren.

Je kan beter nu beginnen met je marketing op te zetten dan helemaal niet want dan weet je zeker dat er niets verandert.

Wil je niet in beeld en met geluid aanwezig zijn dan zet je alles uit maar kan je wel meedoen met de masterclass.

TIP: plan voor jezelf (als je de mogelijkheid hebt) een uur erna ook nog vrij! Dan is alles nog vers en kan je jouw nieuwe ideeën en de persoonlijke tips gelijk uitwerken in het stappenplan.

Aanmelden voor de masterclass kan je doen door hieronder je gegevens in te vullen. Je ontvangt dan een mail met alle gegevens. (Heb je geen mail gehad? Bekijk dan ook even je spam box)

 

Na deze masterclass weet jij

 

✅ Precies welke stappen in welke volgorde jij moet nemen om je online marketing op te zetten.

✅ Hoe jij jouw aanbod zo neerzet zodat deze superaantrekkelijk wordt voor jouw klanten en waarbij jij de keuzestress voor hen weghaalt. Jij hebt zelf ook het overzicht weer terug in je eigen aanbod.

✅ Hoe je reële prijzen vraagt voor jouw aanbod die passend zijn bij de waarde ervan en waardoor jij met minder te verkopen meer omzet behaalt.

✅ Hoe je de juiste strategie kiest die past bij jouw aanbod en doelgroep en hoe je dit automatiseert zodat jij er bijna geen omkijken meer naar hebt.

✅ Hoe je online marketing inzet voor de komende jaren met een blijvend effect en je hier van blijft profiteren zonder telkens opnieuw te beginnen.

De inhoud van deze masterclass zit boordevol tips en een gestructureerd stappenplan zodat jij overzichtelijk jouw eigen marketing op kan zetten zonder dat je tijd of geld verspilt.

Het is nu tijd om echt stappen te gaan zetten om je online marketing op te zetten. In deze masterclass neem ik je aan de hand mee en vertel ik je precies welke stappen dat dan zijn.

Rianne is erg vriendelijk, toegankelijk en deskundig. De masterclass was heel duidelijk en verhelderend. Met de tips en adviezen heb ik ook meer inzichten gekregen hoe ik mijn aanbod beter ga neerzetten en welke stappen ik nog heb te maken. Stap voor stap.

Yvanka Buitenhek

Creatrix® Transformologist®, Power voor vrouwen

Rianne is vriendelijk, slim en meedenkend. Ze weet waarover ze het heeft!

Ze heeft mij echt geholpen met goede tips en adviezen voor een marketingstrategie die past bij mij en mijn bedrijf.

Marjon Tjepkema

Eigenaar , Tjepkema Coaching

Ik vind het zo fijn dat Rianne  aansluit bij wat ik heb gedaan, wat ik heb opgebouwd en bij mijn wensen.
Nadat mijn website werd geordend is hij nu ook logisch opgebouwd. Daarnaast is het nu mogelijk dat mijn klanten zich automatisch kunnen aanmelden voor de Yogalessen en deze ook nog online kunnen betalen!
Ik heb er bijna geen omkijken meer naar, alles loopt automatisch, ZOO FIJN!
Rianne straalt rust en vertrouwen uit. Ze is heel prettig in de omgang.
Jasmijn Bomers

Eigenaar , EigenWijzeVrouwen

Reacties na deze masterclass

 

gratis masterclass, online marketing offline dienst
online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass

Als online marketingcoach help ik zzp’ers en MKB-ers met een offline dienst aan een geautomatiseerde online marketingstrategie, waarbij het opzetten en instellen van de marketing volledig uit handen wordt genomen. Zo heb jij een marketing die bij jou en jouw bedrijf past maar waarvoor je zelf weinig tijd en energie in hoeft te steken.

Hierdoor ontstaat er een constante stroom aan klanten en omzet én ik leer ze ook zelf hun eigen marketing bij te houden.

Toen ik als Virtual Assistent werkte, waarbij ik voor andere ondernemers allerlei taken uit handen nam, merkte ik dat de online marketing taken mij veel voldoening gaven doordat dit zoveel effect had in het behalen van nieuwe klanten en dus ook meer omzet voor mijn klanten. Ik miste alleen een strategie bij de zzp’ ers en bedrijven.

Ze vroegen meestal: ‘Kun je de social media opzetten, of de nieuwsbrieven?’ En ja, dat kan ik wel maar er was geen duidelijk doel, geen strategie, waardoor het ook niets opleverde. En dat vond ik zonde. Daarom ben ik met deze ondernemers naar de basis terug gegaan om een sterke strategie neer te zetten en vervolgens deze helemaal uit te werken. En dat werkte wel!

Vanaf dat moment stroomden de nieuwe aanvragen toe. 

Ik heb al tientallen ondernemers met verschillende diensten geholpen (zoals o.a. kledingstyliste, reiki therapeut, loopbaancoaches, Doula, fotograven, yogalerares, auto- & camper importeur, bedrijfscoach) met het opzetten van de marketing en de implementatie daarvan.

Elke keer is de strategie is anders, want het is maatwerk, maar als je het goed doet werkt het voor elke dienst.

Hier word ik blij van en hier doe ik het voor: Het coachen en volledig opzetten van online marketing voor ondernemers die vaak zoveel mooie ideeën hebben die omgezet moeten worden naar een sterke marketingstrategie en van daaruit groeien in klanten én omzet.

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk. Jouw blinde vlek maak ik zichtbaar net als jouw bedrijf waardoor je gaat groeien in klanten en omzet. En daar help ik jou graag bij. Schrijf je nu in voor de masterclass. Het is de eerste stap naar meer en de leukste klanten.

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2021 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy