Gratis online masterclass

Aanmelden voor de masterclass kan je doen door hieronder je gegevens in te vullen de datum en tijd kiezen die jou het beste uitkomt.

 

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Als offline ondernemer is het vaak moeilijk om je in de onbekende online wereld te mengen.

Veel van je concurrenten doen iets met online marketing en jij hebt het gevoel dat je er ook iets mee moet gaan doen. 

Daarom heb je wel wat geprobeerd met social media, een video of een nieuwsbrief maar het heeft niet of nauwelijks effect gehad.  

Je weet niet zo goed waar je moet beginnen om jouw online marketing op te zetten voor jouw droomomzet van 10K per maand.

Daarom geef ik GRATIS een online masterclass waarin ik je dé 6 stappen voor een online marketingstrategie vertel voor jouw offline dienst. Door deze 6 stappen in de goede volgorde te volgen én op te zetten behaal jij ook binnen no time jouw droomomzet.

Aanmelden voor de masterclass kan je doen door hieronder je gegevens in te vullen de datum en tijd kiezen die jou het beste uitkomt.

 

Als online marketingcoach help ik ervaren ondernemers met een offline dienst aan een geautomatiseerde online marketingstrategie, waarbij het opzetten en instellen van de marketing volledig uit handen wordt genomen. Zo heb jij een marketing die bij jou en jouw bedrijf past maar waarvoor je zelf weinig tijd en energie in hoeft te steken.

Hierdoor ontstaat er een constante stroom aan klanten en omzet én ik leer ze ook zelf hun eigen marketing bij te houden.

Ik heb een tijd lang gewerkt als VA waarbij ik voor andere ondernemers allerlei taken uit handen nam.  Vooral de online marketing taken gaven mij veel voldoening doordat dit zoveel effect had in het behalen van nieuwe klanten en dus ook meer omzet voor mijn klanten. Ik merkte dat ik het stukje coachen erg leuk vind om te doen. Dat komt doordat er toch nog een stukje onderwijzeres in mij zit.

Ik heb al heel veel ondernemers geholpen met het opzetten van de marketing en de implementatie daarvan. Elke keer werkt het gewoon weer! Ik heb gewerkt met ondernemers met verschillende diensten of producten die genoeg ideeën hebben maar dit niet zelf kunnen omzetten naar een marketingstrategie. Daarom heb ik besloten mij meer te gaan richten op het coachen en opzetten van online marketing voor deze ondernemers die vaak zoveel mooie ideeën hebben die omgezet moeten worden naar een sterke marketingstrategie.

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk. Jouw blinde vlek maak ik zichtbaar net als jouw bedrijf waardoor je gaat groeien in klanten en omzet.

Het technische gedeelte neem ik van je over zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken.

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2021 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy