Gratis online masterclass

Aanmelden voor de masterclass kan je doen door hieronder je gegevens in te vullen de datum en tijd kiezen die jou het beste uitkomt.

 

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Als ondernemer met een offline dienst is het vaak moeilijk om je in de onbekende online wereld te mengen.

Veel van je concurrenten doen iets met online marketing en jij hebt het gevoel dat je er ook iets mee moet gaan doen. 

Je hebt wel wat geprobeerd met social media, een video of een nieuwsbrief maar het heeft niet of nauwelijks effect gehad.  

Daarom stop je er maar mee en blijven de klanten nog steeds weg. 

Je weet niet zo goed waar je moet beginnen om jouw online marketing op te zetten zodat je een continu stroom aan klanten krijgt in plaats van dat jij telkens blijft zoeken en trekken.

Daarom geef ik GRATIS een online masterclass waarin ik je dé 6 stappen voor een online marketingstrategie vertel voor jouw offline dienst.

Door deze 6 stappen in de goede volgorde te volgen én op te zetten stromen de klanten straks toe en draai jij een omzet die jij waard bent.

De inhoud van deze masterclass zit boordevol tips en een gestructureerd stappenplan zodat jij overzichtelijk jouw eigen marketing op kan zetten zonder dat je tijd of geld verspilt. 

Aanmelden voor de masterclass kan je doen door hieronder je gegevens in te vullen de datum en tijd kiezen die jou het beste uitkomt.

Let op: Deze masterclass is niet voor productondernemers of webshops.

Na deze masterclass

 

✅ Precies welke stappen in welke volgorde jij moet nemen om je online marketing op te zetten.

✅ Hoe jij jouw aanbod zo neerzet zodat deze superaantrekkelijk wordt voor jouw klanten en waarbij jij de keuzestress voor hen weghaalt. Jij hebt zelf ook het overzicht weer terug in je eigen aanbod.

✅ Hoe je reële prijzen vraagt voor jouw aanbod die passend zijn bij de waarde ervan en waardoor jij met minder te verkopen meer omzet behaalt.

✅ Hoe je de juiste strategie kiest die past bij jouw aanbod en doelgroep en hoe je dit automatiseert zodat jij er bijna geen omkijken meer naar hebt.

✅ Hoe je online marketing inzet voor de komende jaren met een blijvend effect en je hier van blijft profiteren zonder telkens opnieuw te beginnen.

De inhoud van deze masterclass zit boordevol tips en een gestructureerd stappenplan zodat jij overzichtelijk jouw eigen marketing op kan zetten zonder dat je tijd of geld verspilt.

Het is nu tijd om echt stappen te gaan zetten om je online marketing op te zetten. In deze masterclass neem ik je aan de hand mee en vertel ik je precies welke stappen dat dan zijn.

Rianne is erg vriendelijk, toegankelijk en deskundig. De masterclass was heel duidelijk en verhelderend. Met de tips en adviezen heb ik ook meer inzichten gekregen hoe ik mijn aanbod beter ga neerzetten en welke stappen ik nog heb te maken. Stap voor stap.

Yvanka Buitenhek

Creatrix® Transformologist®, Power voor vrouwen

Rianne is vriendelijk, slim en meedenkend. Ze weet waarover ze het heeft!

Ze heeft mij echt geholpen met goede tips en adviezen voor een marketingstrategie die past bij mij en mijn bedrijf.

Marjon Tjepkema

Eigenaar , Tjepkema Coaching

Ik vind het zo fijn dat Rianne  aansluit bij wat ik heb gedaan, wat ik heb opgebouwd en bij mijn wensen.
Nadat mijn website werd geordend is hij nu ook logisch opgebouwd. Daarnaast is het nu mogelijk dat mijn klanten zich automatisch kunnen aanmelden voor de Yogalessen en deze ook nog online kunnen betalen!
Ik heb er bijna geen omkijken meer naar, alles loopt automatisch, ZOO FIJN!
Rianne straalt rust en vertrouwen uit. Ze is heel prettig in de omgang.
Jasmijn Bomers

Eigenaar , EigenWijzeVrouwen

Reacties na deze masterclass

 

gratis masterclass, online marketing offline dienst
online marketing opzetten

Schrijf je nu in voor de gratis online masterclass

 

Als online marketingcoach help ik ervaren ondernemers met een offline dienst aan een geautomatiseerde online marketingstrategie, waarbij het opzetten en instellen van de marketing volledig uit handen wordt genomen. Zo heb jij een marketing die bij jou en jouw bedrijf past maar waarvoor je zelf weinig tijd en energie in hoeft te steken.

Hierdoor ontstaat er een constante stroom aan klanten en omzet én ik leer ze ook zelf hun eigen marketing bij te houden.

Ik heb een tijd lang gewerkt als VA waarbij ik voor andere ondernemers allerlei taken uit handen nam.  Vooral de online marketing taken gaven mij veel voldoening doordat dit zoveel effect had in het behalen van nieuwe klanten en dus ook meer omzet voor mijn klanten. 

Ik heb al heel veel ondernemers geholpen met het opzetten van de marketing en de implementatie daarvan. Elke keer werkt het gewoon weer! Ik heb gewerkt met ondernemers met verschillende diensten of producten die genoeg ideeën hebben maar dit niet zelf kunnen omzetten naar een marketingstrategie. Ik besloot mij meer te gaan richten op het coachen en volledig opzetten van online marketing voor ondernemers die vaak zoveel mooie ideeën hebben die omgezet moeten worden naar een sterke marketingstrategie.

Een goede marketingstrategie is heel belangrijk. Jouw blinde vlek maak ik zichtbaar net als jouw bedrijf waardoor je gaat groeien in klanten en omzet.En daar help ik jou graag bij.

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2021 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy