online, marketing, ondernemer

Gratis groei gesprek

 

Vul gelijk het formulier hieronder in voor jouw gratis groei gesprek:

Mond tot mond reclame is niet meer genoeg!

Waar haal ik klanten vandaan? Het is elke keer weer zoeken en trekken.

Je begrijpt niet waarom de nieuwe klanten maar niet komen.

 

 Als ondernemer wil jij je graag bezig houden met de mensen en niet met de marketing. Toch heb je online marketing nodig maar je hebt geen flauw idee hoe. 

Het opzetten van je online marketing hoeft niet moeilijk te zijn. Je hebt alleen een sterke strategie nodig!

Een strategie dat ervoor zorgt dat je een constante stroom aan klanten hebt. Een stroom aan klanten die vanzelf bij jou komen, elke week weer! 

 

Al ben jij nog zo goed in je vak, als jij jezelf niet laat zien weten maar weinig mensen van jou en jouw bedrijf af. Dan moet je het hebben van mond tot mond reclame. Dat kan echt anders, alleen hoe dan?

Die ‘hoe dan’ daar kan ik je mee helpen met een telefonisch groei gesprek van 45 minuten t.w.v. €249!

Vooraf check ik je website en al je sociale media kanalen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat je al hebt en waar er nog kansen voor je liggen. We gaan echt specifiek in op jouw bedrijf! 

Dit zei Sandra over het Gratis Groei Gesprek:

Rianne had zich echt goed voorbereid op dit gesprek en wist direct aan het begin van het gesprek al aan te geven waar de knelpunten en groei mogelijkheden lagen. De tips en adviezen waren heel concreet en daar ging ik gelijk mee aan de slag. Na 2 weken melden zich de nieuwe klanten al aan. En dat met enkele simpele aanpassingen. Het groei gesprek heeft er écht voor gezorgd dat ik ben gaan groeien. 

De gratis groei gesprekken geef ik alleen weg aan ondernemers die al een tijdje aan het ondernemen zijn die nu écht graag willen doorgroeien en gemotiveerd zijn om daadwerkelijk aan de slag te gaan met de marketingkansen die ik voor jou heb.

Als je je aanmeldt vul je een korte vragenlijst in zodat ik de sessie zo goed mogelijk kan voorbereiden en we het maximale uit jouw gratis groei gesprek kunnen halen. Vul het formulier in dan neem ik contact met je op voor het maken van de afspraak.

Vul gelijk het formulier hieronder in:

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2024 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy