online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Gratis groei gesprek

Je hebt de online masterclass in 6 stappen jouw online marketing opzetten voor jouw offline dienst gevolgd en je weet dat je iets met marketing moet gaan doen om die groei te gaan maken die je nodig hebt. Want marketing kan écht het verschil maken voor je bedrijf. Al ben jij nog zo goed in je vak, als jij jezelf niet laat zien weten maar weinig mensen van jou en jouw bedrijf af. Dan moet je het hebben van mond tot mond reclame. Dat kan echt anders, alleen hoe dan?

Die ‘hoe dan’ daar kan ik je mee helpen en daarom selecteer ik na elke masterclass 3 ervaren ondernemers die ik gratis help met een online groei gesprek van 45 minuten t.w.v. €249!

Vooraf check ik je website en al je sociale media kanalen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat je al hebt en waar er nog kansen voor je liggen. We gaan echt specifiek in op jouw bedrijf! 

Als je je aanmeldt vul je een korte vragenlijst in zodat ik de sessie zo goed mogelijk kan voorbereiden en we het maximale uit jouw gratis groei gesprek kunnen halen. 2 dagen na de masterclass maak ik een selectie. Word je uitgekozen dan neem ik contact met je op.

Vul gelijk het formulier hieronder in:

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2021 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy