Done for you traject

Voor ervaren ondernemers met een offline dienst die een sterke strategie en geautomatiseerde online marketing willen opzetten voor het aantrekken van meer klanten.

Ben jij een ervaren ondernemer met een offline dienst, en het is elke maand weer zoeken naar jouw klanten? De klanten die je nu krijgt zijn vaak van mond tot mond reclame en dat is niet genoeg. Je hebt het gevoel dat je iets met marketing moet gaan doen alleen je weet niet goed wat.

Je hebt weinig kennis van de vele tools en programma’s die er zijn die je kan inzetten voor je marketing. Je hebt dan ook geen flauw idee welke goed zijn en je ook daadwerkelijk nodig hebt zonder dat de kosten gelijk de pan uit rijzen.

Nu klungel je maar wat aan met aangeschafte tools of programma’s. Je begrijpt ze niet goed genoeg of je hebt geen tijd én interesse om ze helemaal uit te zoeken.

Het opzetten van de tools en programma’s die je nodig hebt is tijdrovend en het zou fijn zijn als dit voor je wordt gedaan.

Je wil graag een goede marketingstrategie die volledig voor je wordt opgezet en die zoveel mogelijk geautomatiseerd verloopt door er zelf zo min mogelijk voor hoeven te doen.

Klinkt dit als jou? Dan past het Done for you traject bij jou.

Misschien herken je dit wel.

=

Je bent al enige tijd als ervaren ondernemer aan het werk. Je kan rondkomen van je omzet, maar je wil graag groeien naar een consistente omzet van 5K+ per maand of meer.

=

Je wil graag meer financiele vrijheid maar niet inleveren op je vrijheid. Kortom, je wil je niet verdiepen in het opzetten van je marketing, maar je wil dat het voor je gedaan wordt.

=

Je bent elke keer aan het zoeken naar nieuwe klanten of jouw klanten komen bij jou door mond tot mond reclame. Je wil graag dat klanten jou zoeken en makkelijk vinden door het inzetten van online marketing.

=

Je wil graag werken volgens een sterke strategie voor je marketing dat grotendeels geautomatiseerd voor je is zodat je zelf er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

=

Je bent niet zo technisch ingesteld maar je wil wel graag dat alles van jouw marketingstrategie goed technisch is ingericht. Kortom, je hebt een geautomatiseerde marketing nodig die technisch voor je ingesteld wordt.

online marketing coach, Rianne Huiskes, ga voor groei, bedrijfsgroei, meer omzet,
online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Hoe fijn zou het zijn als…

R

Je een continue stroom aan klanten hebt door de geautomatiseerde marketing waardoor jij een maandomzet van 5K+ draait.

R

Je een strategische marketing hebt die voor jouw offline dienst op maat gemaakt is en die echt werkt en waardoor je continu nieuwe klanten aantrekt.

R

Je zelf maar heel weinig tijd aan je marketing kwijt bent omdat je niets meer hoeft uit te zoeken en in te stellen. Dit wordt voor je gedaan. 

R

Je meer tijd hebt om voor je nieuwe klanten waardoor je meer omzet behaalt zonder enorm veel tijd en energie te steken in allerlei marketing tools en programma’s.

R

Je een volledige en geautomatiseerde online marketing hebt staan die technisch helemaal voor je is ingesteld.

Jij hebt een sterke strategie en een geautomatiseerde marketing nodig die je gaat helpen om meer klanten en omzet te behalen.

Rianne is vriendelijk, slim en meedenkend. Ze weet waarover ze het heeft!

Ze heeft mij echt geholpen met goede tips en adviezen voor een marketingstrategie die past bij mij en mijn bedrijf.

Marjon Tjepkema

Eigenaar , Tjepkema Coaching

Ik vind het zo fijn dat Rianne  aansluit bij wat ik heb gedaan, wat ik heb opgebouwd en bij mijn wensen.
Nadat mijn website werd geordend is hij nu ook logisch opgebouwd. Daarnaast is het nu mogelijk dat mijn klanten zich automatisch kunnen aanmelden voor de Yogalessen en deze ook nog online kunnen betalen!
Ik heb er bijna geen omkijken meer naar, alles loopt automatisch, ZOO FIJN!
Rianne straalt rust en vertrouwen uit. Ze is heel prettig in de omgang.
Jasmijn Bomers

Eigenaar , EigenWijzeVrouwen

Het Done for you traject is voor jou als jij…

✓ Al een tijdje als ondernemer bezig bent,  en je hebt je bedrijf al staan. Je wil graag doorgroeien naar een constante omzet van 5K+ per maand.

✓ Je nu elke maand veel tijd en energie kwijt bent aan marketing en de techniek die eraan vastzit en je hebt liever dat het voor je wordt gedaan zodat je hier zelf weinig naar om hoeft te kijken.

✓ Je een sterke strategie wil hebben dat past bij jou en jouw offline diensten en dat vóór je wordt opgezet.

✓ Je het technische gedeelte graag voor je laat opzetten en instellen zodat het zoveel mogelijk geautomatiseerd voor je is.

Dit exclusieve traject is speciaal voor die ondernemers waarbij het volledige technische gedeelte vóór je wordt opgezet met jouw input.

Wat houdt het Done for you traject in

Het Done for you traject is een 1 op 1 coach traject waarbij ik de volledige aandacht heb voor jou en je bedrijf. Samen kijken we naar waar je nu staat, waar je naar toe wil en hoe je dit kan bereiken. Er  wordt een marketingstrategie op maat gemaakt voor jouw bedrijf en deze wordt volledig vóór je opgezet met jouw input.

Het 6 maanden traject bestaat uit:

➡️ 6 maanden coaching

Het opzetten van een sterke marketing is een proces. Dit proces kost tijd en energie. Door er in 6 maanden samen aan te gaan werken blijft het behapbaar en heb jij aan het einde van het proces een sterke strategie en online marketing staan.

➡️ Kick off sessie 3 uur

Aan het begin van het traject hebben we een uitgebreide kick off sessie waarbij we je hele bedrijf grondig onder de loep nemen. Waar sta je nu, waar wil je naar toe en wat gaan we inzetten om dat te bereiken. We bekijken je aanbod, je doelgroep en hoe we deze gaan bereiken. We zetten een strategisch plan op om je omzetdoelen te gaan behalen. De eerste technische zaken worden ook direct ingesteld om meteen van start te kunnen gaan. Dit vormt de basis voor het traject.

➡️ Maandelijkse sessies van 1 uur

Alle doelen van de opgezette strategie worden in kleine stappen uitgewerkt zodat het behapbaar blijft. In deze maandelijkse sessies bespreken we welke stappen er zijn gemaakt, de gemaakte content bekijken we en passen het direct aan zodat het gebruikt kan worden. We stemmen af wat de volgende stappen worden en wat ik van je nodig heb om de verdere stappen van de strategie te kunnen uitvoeren.

➡️ E-mailsupport/ Whatsapp

Heb je hulp nodig of vragen? Ik sta voor je klaar en geef je hulp bij al je vragen of feedback op je vraagstukken. Dit kan via de e-mail of via Whatsapp. 

➡️ Technische ‘instel’ ondersteuning waarin het volgende opgepakt kan worden:

Ik stel alle technische onderdelen/ programma’s of tools voor je in die jij nodig hebt voor jouw sterke marketingstrategie. Heb je al een van deze onderdelen staan dan kan ik ze voor je checken en verder optimaliseren passend bij jouw vernieuwde strategie. Alle benodigde tools en programma’s worden voor je gekoppeld aan elkaar en geautomatiseerd zodat jij er zo min mogelijk tijd aan kwijt bent.

Ik neem je hele marketingstrategie van je over, ik stel alles voor je in en we ontwerpen het samen zodat het goed voelt voor jou!

→ Dropbox opzetten voor een goede samenwerking

→ Google analytics koppelen aan je website

→ Learnings uit Google Analytics

→ SEO zoekwoorden onderzoek voor je dienst/ product

→ Website salespagina bouwen

→ Weggever inzetten (samen inhoud bedenken)

→ Online vragenformulier, aanmeldformulier, agenda enz. instellen en koppelen met je website

→ Social media strategie opstellen + berichten en afbeeldingen maken voor de 1 maand en inplannen

→ # (hashtag) onderzoek

→ E-mailmarketingprogramma opzetten en instellen

→ Funnel opstellen (samen inhoud bedenken, instellen)

→ Advertentie teksten en afbeeldingen opmaken

→ Facebook/ Instagram ads instellen 

➡️ Afsluitende sessie 1,5 uur

Aan het einde van het traject bekijken we het hele proces van de afgelopen 6 maanden en wat er nu aan marketing staat. Ik neem je mee in de tools en programma’s die voor jou zijn opgezet en ik laat je zien hoe het werkt.

Je kan het zelf verder overnemen en inzetten voor vervolgstappen die je nog kan nemen om verder te blijven groeien.

Wat anderen zeggen over mij

Rianne is erg vriendelijk, toegankelijk en deskundig. Niet alleen het werk doet ze erg goed, met de tips en het meedenken heb ik ook meer inzichten gekregen.

Yvanka Buitenhek

Creatrix® Transformologist®, Power voor vrouwen

Doordat Rianne de website voor mij ging logisch ging indelen met slimme koppelingen aan andere programma’s hield ik meer tijd over voor mijn dagelijkse bedrijfsvoering. Klanten komen nu vanzelf op verschillende manieren in contact met mij.

Door mijn aanbod volgens de opgestelde strategie in de markt te brengen stromen de klanten toe, zelfs 1 jaar na het uitrollen van alles wat we op hebben gezet hoef ik mij niet meer druk te maken om klanten. Ze blijven komen.

Het fijnste vond ik dat het technische gedeelte me uit handen werd genomen zodat ik mij kon focussen op datgene waar ik wel goed in ben: auto’s importeren!

Nick Huiskes

Eigenaar , Auto import coach

meer klanten, marketing
online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,
Webinar marketing
online makreting, meer winst, omzet, klanten
online marketing, meer omzet, winst, klanten

Het Done for you traject in het kort

✓ 6 maanden 1 op 1 coaching
✓ Een Kick off sessie van 3 uur

✓ 4 online strategie sessies van 1 uur

✓ E-mail en Voxer support
✓ Het technisch instellen van de benodigde tools en programma’s
✓ Afsluitende sessie van 1,5 uur

Na het Done for you traject

R

Zijn alle marketingkanalen voor je opgezet. Van je website, tot je social media, e-mailmarketing en advertenties.

R

Heb je een complete marketingstrategie die voor je is opgezet, waar je zelf weinig tijd in hebt gestoken en die continu zorgt voor een stroom aan nieuwe klanten.

R

Vinden de klanten jou vanzelf en door je vernieuwde aanbod verdien je meer zonder er meer voor te hoeven werken.

R

Heb je een geautomatiseerde marketing staan die technisch helemaal voor je is ingesteld.

Rianne heeft mij geholpen met het neerzetten van een marketingstrategie die echt werkt. Ongelooflijk hoe snel de eerste aanmeldingen binnen kwamen voor een gratis inspiratiesessie!

Ik vond het erg fijn dat het technische gedeelte mij uit handen werd genomen. Rianne kan dit vele malen sneller dan ik. Wanneer ik iets aangepast wilde hebben heb ik in het begin geprobeerd het zelf te doen en was er wel een uur mee bezig. Toen was het me nog niet gelukt en heb ik uit frustratie Rianne gemaild. Zij had het binnen 5 minuten klaar!

Technisch zal ik wel nooit worden maar ik begrijp het nu wel beter met de uitleg van Rianne die zij mij in alle rust telkens opnieuw uitlegde en voordeed.

Dankzij Rianne verloopt mijn marketing grotendeels automatisch en de klanten stromen toe. Ik werk nu zelfs met een wachttijd (!).  Rianne is een zeer breed georiënteerde professional op dit gebied en is daardoor goud waard! Daarnaast is samenwerken met haar inspirerend en gewoon heel supertof!

Simone Tiehatten

S-kwadraat.com

Vanaf het moment dat ik 'JA' heb gezegd tegen het Done For You traject kwamen er al nieuwe klanten! Dat was heel bijzonder om te merken. Het heeft gewoon te maken met de mindset die Rianne bij je los maakt en wat voor verandering zorgt!

Rianne is echt die stok achter de deur, of zoals ik het vaak benoem: 'die schop onder mijn kont' geweest die ik echt nodig had. Ze stuurt je in de goede richting en haalt alles wat in mij zit eruit en vertaalt dit naar een marketingstrategie die past bij mij, mijn bedrijf en mijn dienst!

Voordat ik 'live' ging met het naar buiten brengen van mijn nieuwe aanbod had ik al aanmeldingen voor de proefsessies! 

En vanuit die proefsessie verkoop ik makkelijk mijn duurdere aanbod. Nooit gedacht dat het op deze manier supermakkelijk is om mijn dienst te verkopen. Ik hoef er nu bijna niets meer voor te doen, alles staat al en ik houd het enkel een beetje bij!

De samenwerking met Rianne vind ik erg fijn en ze heeft mij, als 'leek' op technisch gebied, aan de hand meegenomen waardoor ik het nu zelf snap én bij kan houden. Het blijkt toch makkelijker te zijn dan ik had gedacht.

Ik ben alleen maar heel erg blij dat ik de stap heb genomen om dit traject met Rianne aan te gaan en ik kan het iedereen aanraden (en dit doe ik ook rijkelijk bij alle ondernemers die ik spreek)

Bianca Tonen

Biancatonen.nl

Waarom zou je voor mij kiezen?

Ik heb meerdere opleiding gevolgd omtrent ondernemen en marketing.  Ik ben vervolgens als Virtueel Assistent begonnen en ik heb voor verschillende klanten (ZZP’ers en kleine bedrijven) de marketing opgezet. Dit gaf mij zoveel voldoening omdat hier ontzettend veel resultaten mee zijn te behalen. Resultaten die leiden tot meer omzet en winst maar ook tijdwinst, financiële rust en zekerheid, overzicht én de allerleukste klanten.

En dat gun ik jou ook! Ik neem je aan de hand mee in het proces en stap voor stap zetten we deze samen op. Met jouw input stel ik alles technisch voor je in en zetten we een marketing op die voor jou werkt!

Ik zet alles voor je op en ik leer je hoe je dit kan onderhouden zodat jij er weinig tijd en energie aan kwijt bent. Ik help jou om echt door te groeien met je bedrijf door het inzetten van een slimme online marketingstrategie.

social media marketing, wordpress website, e-mailmarketing, ontwerpen logo, social media berichten, Rianne Huiskes, ga voor groei

De investering

De investering voor het Done For You traject bedraagt €5897,- excl. BTW.

Deze mag in 6x betaald worden.

De investering kan ook in 1x betaald worden. Je krijgt dan een korting van €1000

De totale investering bedraagt dan €4897,-  excl. BTW.

Ja, ik wil groeien!

Je bent klaar om te groeien met je bedrijf en je wil graag meer weten over het Done For You traject of hier gelijk mee aan de slag gaan?

Vraag dan via onderstaande knop een match gesprek aan.

Voorafgaand aan het gesprek bekijk ik je website en social media om te bekijken waar de marketingkansen liggen en hoe ik je hierbij kan helpen.

Ik vertel je eerlijk of ik je hiermee kan helpen met het Done For You traject en dat we een match zijn of dat een collega van mij je beter kan helpen.

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2024 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy