Je aanmelding voor de online masterclass is gelukt!

 

Je ontvangt nog een mail met alle gegevens en de link naar de masterclass. Heb je niets ontvangen, check dan ook even je spambox.

Wil jij nu al aan de slag en niet wachten op de masterclass?

 

Je hebt je zojuist aangemeld voor mijn gratis masterclass. In deze masterclass neem ik je mee in de 6 stappen die je nodig hebt om jouw online marketing succesvol op te zetten en te automatiseren.

Alleen.. Er is nog nooit iemand succesvol geworden door een gratis masterclass of webinar.

Omdat ik weet dat jij écht stappen wilt zetten met jouw marketing, en het liefst gisteren al je online marketing had opgezet en geautomatiseerd, heb ik een speciale aanbieding voor je die jou meteen verder gaat helpen zodat je zelf direct stappen kunt zetten.

Ik heb namelijk een online cursus ontwikkeld, waarbij ik de 6 stappen uitgebreider bespreek en waarbij we aan de slag gaan met jouw eigen online marketingstrategie en uitwerking zodat jij een constante stroom aan potentiële en betalende klanten genereert via een simpel automatisch systeem.

Rianne is vriendelijk, slim en meedenkend. Ze weet waarover ze het heeft!

Ze heeft mij echt geholpen met goede tips en adviezen voor een marketingstrategie die past bij mij en mijn bedrijf.

Marjon Tjepkema

Eigenaar , Tjepkema Coaching

Ik vind het zo fijn dat Rianne  aansluit bij wat ik heb gedaan, wat ik heb opgebouwd en bij mijn wensen.
Nadat mijn website werd geordend is hij nu ook logisch opgebouwd. Daarnaast is het nu mogelijk dat mijn klanten zich automatisch kunnen aanmelden voor de Yogalessen en deze ook nog online kunnen betalen!
Ik heb er bijna geen omkijken meer naar, alles loopt automatisch, ZOO FIJN!
Rianne straalt rust en vertrouwen uit. Ze is heel prettig in de omgang.
Jasmijn Bomers

Eigenaar , EigenWijzeVrouwen

Na de Do It Yourself cursus weet jij

✅ Precies welke stappen in welke volgorde jij moet nemen om je online marketing op te zetten.

✅ Hoe jij jouw aanbod zo neerzet zodat deze superaantrekkelijk wordt voor jouw klanten en waarbij jij de keuzestress voor hen weghaalt. Jij hebt zelf ook het overzicht weer terug in je eigen aanbod.

✅ Hoe je reële prijzen vraagt voor jouw aanbod die passend zijn bij de waarde ervan en waardoor jij met minder te verkopen meer omzet behaalt.

✅ Hoe je de juiste strategie kiest die past bij jouw aanbod en doelgroep en hoe je dit automatiseert zodat jij er bijna geen omkijken meer naar hebt.

✅ Hoe je online marketing inzet voor de komende jaren met een blijvend effect en je hier van blijft profiteren zonder telkens opnieuw te beginnen.

De inhoud van deze online cursus zit boordevol tips, voorbeelden en een gestructureerd stappenplan zodat jij overzichtelijk jouw eigen marketing op kan zetten zonder dat je tijd of geld verspilt. 

Het is nu tijd om echt stappen te gaan zetten om je online marketing op te zetten. In deze online cursus neem ik je aan de hand mee en vertel ik je precies welke stappen dat dan zijn en hoe je deze uitvoert.

De investering van de online cursus bedraagt nu slechts €197,  €29  €19 exclusief btw. 

En dan lijk ik wel gek dat ik het zo belachelijk goedkoop verkoop maar ik zie ondernemers graag groeien in plaats van stranden.

Na aanschaf kun je meteen starten met cursus. Je houdt 1 jaar toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik over deze cursus.

Rianne heeft mij geholpen met het neerzetten van een marketingstrategie die echt werkt. Ongelooflijk hoe snel de eerste aanmeldingen binnen kwamen voor een gratis inspiratiesessie!

Ik vond het erg fijn dat het technische gedeelte mij uit handen werd genomen. Rianne kan dit vele malen sneller dan ik. Wanneer ik iets aangepast wilde hebben heb ik in het begin geprobeerd het zelf te doen en was er wel een uur mee bezig. Toen was het me nog niet gelukt en heb ik uit frustratie Rianne gemaild. Zij had het binnen 5 minuten klaar!

Technisch zal ik wel nooit worden maar ik begrijp het nu wel beter met de uitleg van Rianne die zij mij in alle rust telkens opnieuw uitlegde en voordeed.

Dankzij Rianne verloopt mijn marketing grotendeels automatisch en de klanten stromen toe. Ik werk nu zelfs met een wachttijd (!).  Rianne is een zeer breed georiënteerde professional op dit gebied en is daardoor goud waard! Daarnaast is samenwerken met haar inspirerend en gewoon heel supertof!

Simone Tiehatten

S-kwadraat.com

Vanaf het moment dat ik 'JA' heb gezegd tegen het Done For You traject kwamen er al nieuwe klanten! Dat was heel bijzonder om te merken. Het heeft gewoon te maken met de mindset die Rianne bij je los maakt en wat voor verandering zorgt!

Rianne is echt die stok achter de deur, of zoals ik het vaak benoem: 'die schop onder mijn kont' geweest die ik echt nodig had. Ze stuurt je in de goede richting en haalt alles wat in mij zit eruit en vertaalt dit naar een marketingstrategie die past bij mij, mijn bedrijf en mijn dienst!

Voordat ik 'live' ging met het naar buiten brengen van mijn nieuwe aanbod had ik al aanmeldingen voor de proefsessies! 

En vanuit die proefsessie verkoop ik makkelijk mijn duurdere aanbod. Nooit gedacht dat het op deze manier supermakkelijk is om mijn dienst te verkopen. Ik hoef er nu bijna niets meer voor te doen, alles staat al en ik houd het enkel een beetje bij!

De samenwerking met Rianne vind ik erg fijn en ze heeft mij, als 'leek' op technisch gebied, aan de hand meegenomen waardoor ik het nu zelf snap én bij kan houden. Het blijkt toch makkelijker te zijn dan ik had gedacht.

Ik ben alleen maar heel erg blij dat ik de stap heb genomen om dit traject met Rianne aan te gaan en ik kan het iedereen aanraden (en dit doe ik ook rijkelijk bij alle ondernemers die ik spreek)

Bianca Tonen

Biancatonen.nl

Do it yourself online cursus

Voor ondernemers met een offline dienst die zelf een sterke strategie en geautomatiseerde online marketing willen opzetten voor het aantrekken van meer klanten.

Ben jij een ondernemer met een offline dienst, en het is elke maand weer zoeken naar jouw klanten? De klanten die je nu krijgt zijn vaak van mond tot mond reclame en dat is niet genoeg. Je hebt het gevoel dat je iets met marketing moet gaan doen alleen je weet niet goed hoe je dat aanpakt en welke mogelijkheden het beste zijn voor jouw dienst.

  • Je bent maar wat het aanmodderen op het gebied van marketing. Je weet niet zo goed waar je moet beginnen en daarom begin je er maar niet aan.
  • Je plaatst af en toe wat op social media, verstuurt een nieuwsbrief maar er komt eigenlijk nooit iets uit. Behalve van bekenden maar dat zijn niet jouw klanten.
  • Het blijft continu zoeken naar nieuwe klanten. Het kost je enorm veel tijd, energie en frustraties om hier mee bezig te zijn. Jij wil je veel liever bezig houden met je klanten.
  • Je hebt weinig kennis van de vele tools en programma’s die er zijn die je kan inzetten voor je marketing. Je hebt dan ook geen flauw idee welke goed zijn en je ook daadwerkelijk nodig hebt zonder dat de kosten gelijk de pan uit rijzen.
  • Je loopt vast bij het opzetten van je marketing en je hebt het idee dat alles wat je doet toch niet helpt. Je raakt het plezier kwijt want het levert je nu steeds niets op.
  • Je concurrenten doen allemaal iets met marketing maar bij jou werkt het gewoon niet.

Door het neerzetten en automatiseren van een sterke strategie die echt past bij mijn aanbod en doelgroep heb ik geen moeite meer met het krijgen van klanten, ze komen vanzelf. Vervolgens kan ik ze moeiteloos mijn andere aanbod verkopen.

Hoe fijn zou het zijn als…

R

Je een continue stroom aan klanten hebt door de geautomatiseerde marketing waardoor de klanten vanzelf bij jou komen en jij niet meer hoeft te zoeken en te trekken.

R

Je een strategische marketing hebt die voor jouw offline dienst op maat gemaakt is en die echt werkt en waardoor je continu nieuwe klanten aantrekt.

R

Je zelf maar heel weinig tijd aan je marketing kwijt bent omdat je zoveel mogelijk hebt geautomatiseerd en het systeem nu voor je werkt.

R

Je meer tijd hebt om voor je nieuwe klanten waardoor je meer omzet behaalt zonder enorm veel tijd, energie en frustraties meer kwijt te zijn doordat alles al staat en lekker loopt. 

R

Je een volledige en geautomatiseerde online marketing hebt staan die past bij jou en je bedrijf en die GOED voelt.

In de online Do it yourself cursus leer je precies welke stappen er nodig zijn om die constante stroom aan klanten te krijgen.

Het belang van een marketingstrategie

Een marketingstrategie zorgt ervoor dat jij doelgericht jouw aanbod verkoopt. Door doelgericht hier aan te werken weet jij precies voor wie dit aanbod geschikt is en kan jij systemen gaan inzetten die jouw doelgroep door het proces van aankoop heen leiden.

Dit noem je ook wel een funnel. Deze bestaat uit een aantal fases. Door deze fases te doorlopen en aan te sluiten bij de fase waarin jouw klant zit maak jij van een potentiële klant een betalende klant.

Maak gebruik van tools en programma’s om dit proces grotendeels automatiseren zodat jij meer tijd over houdt voor jouw klanten.

online marketing, social media, strategie, meer omzet, meer klanten door marketing,

Waarom een marketingstrategie?

Een marketingstrategie opzetten maakt dat je niet doelloos maar wat doet maar dat jij precies weet wat jouw aanbod is, wie jouw klanten zijn en hoe je deze moeiteloos binnenhaalt.

Met een marketingstrategie kan je jouw klanten door de fasen heen leiden, processen automatiseren en daarop vertrouwen om zo een consistente stroom aan klanten en omzet te hebben.

Dit geeft jouw rust en biedt overzicht. Jij weet precies waar je met bedrijf en marketing mee bezig bent en je hebt hier de volledig focus op.

online marketing coach, meer omzet, meer klanten, marketing, opzetten, social media, facebook ads, google ads, webinars, emailmarketing

Wat anderen zeggen over mij

Rianne is erg vriendelijk, toegankelijk en deskundig. Niet alleen het werk doet ze erg goed, met de tips en het meedenken heb ik ook meer inzichten gekregen.

Yvanka Buitenhek

Creatrix® Transformologist®, Power voor vrouwen

Doordat Rianne de website voor mij ging logisch ging indelen met slimme koppelingen aan andere programma’s hield ik meer tijd over voor mijn dagelijkse bedrijfsvoering. Klanten komen nu vanzelf op verschillende manieren in contact met mij.

Door mijn aanbod volgens de opgestelde strategie in de markt te brengen stromen de klanten toe, zelfs 1 jaar na het uitrollen van alles wat we op hebben gezet hoef ik mij niet meer druk te maken om klanten. Ze blijven komen.

Het fijnste vond ik dat het technische gedeelte me uit handen werd genomen zodat ik mij kon focussen op datgene waar ik wel goed in ben: auto’s importeren!

Nick Huiskes

Eigenaar , Auto import coach

meer klanten, marketing
Webinar marketing

De Do It Yourself cursus bestaat uit

✓ Een uitgebreide online training waarin je álles leert wat te maken heeft met het opzetten van je eigen online marketing voor je offline dienst.

✓ 6 stappen uitgewerkt in lessen

✓ Lessen in video én tekstvorm

✓ Voorbeelden van andere ondernemers, met een offline dienst, de succesvol deze stappen hebben doorlopen en nu een continu stroom aan klanten hebben.

✓ Opdrachten en vragen per stap waarmee jij in de praktijk aan de slag gaat

Maar ook:
✓ 1 online coachsessie van 45 minuten met mij t.w.v. €249 waarin je al vragen kan stellen of samen je marketingstrategie kunnen doorlopen en fine-tunen. Je bent vrij om deze in te plannen wanneer jij hem nodig hebt.

✓ Invulbaar word-document hoe je een salespagina bouwt

✓ Invulbare planning om je op de goede weg te houden

✓ Jouw uitgewerkte marketingstrategie als pdf document als je alle opdrachten hebt gemaakt.

De investering van de online cursus bedraagt nu slechts €197,  €29  €19 exclusief btw. 

En dan lijk ik wel gek dat ik het zo belachelijk goedkoop verkoop maar ik zie ondernemers graag groeien in plaats van stranden.

Na aanschaf kun je meteen starten met cursus. Je houdt 1 jaar toegang en ik geef je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie. Zo zeker ben ik over deze cursus.

zelf online marketing opzetten

Zo werkt het

1.

Vul alle gegevens in en betaal

2.

Je hebt direct toegang tot de online cursus en je kan gelijk starten met de stappen.

3.

Je gaat de stappen in je eigen tempo en tijd maken. De online coachsessie met mij plan je in wanneer jij er behoefte aan hebt.

Over Rianne

Ik heb meerdere opleiding gevolgd omtrent ondernemen en marketing.  Ik ben vervolgens als Virtueel Assistent begonnen en ik heb voor verschillende klanten (ZZP’ers en kleine bedrijven) de marketing opgezet. Dit gaf mij zoveel voldoening omdat hier ontzettend veel resultaten mee zijn te behalen. Resultaten die leiden tot meer omzet en winst maar ook tijdwinst, financiële rust en zekerheid, overzicht én de allerleukste klanten.

En dat gun ik jou ook! Ik neem je aan de hand mee in het proces en stap voor stap zetten we deze samen op. Met jouw input stel ik alles technisch voor je in en zetten we een marketing op die voor jou werkt!

Ik zet alles voor je op en ik leer je hoe je dit kan onderhouden zodat jij er weinig tijd en energie aan kwijt bent. Ik help jou om echt door te groeien met je bedrijf door het inzetten van een slimme online marketingstrategie.

social media marketing, wordpress website, e-mailmarketing, ontwerpen logo, social media berichten, Rianne Huiskes, ga voor groei

Ja, ik wil groeien!

 Je bent het zelf aanmodderen zat en klaar om te groeien met je bedrijf. Jij wil niet alleen en zelf aan de slag met je online marketing op te zetten maar je wil direct en gelijk stappen maken met behulp van coaching en technische ondersteuning waar bij het voor je wordt opgezet.

Vraag dan via onderstaande knop een match gesprek aan.

Voorafgaand aan het gesprek bekijk ik je website en social media om te bekijken waar de marketingkansen liggen en hoe ik je hierbij kan helpen.

Ik vertel je eerlijk of ik je hiermee kan helpen met het Done For You traject en dat we een match zijn of dat een collega van mij je beter kan helpen.

Ga voor groei

online marketing coach

KVK: 74165747

BTW nummer: NL001948042B57

Privacyverklaring

Cookiebeleid

©2021 Copyright Rianne Huiskes | foto's door Marleen Sahetapy